28 December 2012

Beg Braille

Depan

Belakang

Zip Closure

Beg ni aku buat sebab ada mak kawan kakak aku yang request. Dia nak buat letak alquran  braille, h/p, telekung dan semua bendalah dalam beg nih. 
Dia nak design ada reben dan bunga rose yang besar serba berzip. So aku pun design reben besar-besar macam tu sampai nak letak bunga rose dah macam tak sesuai la pulak. 
Actually aku main buat tanpa dapat ukuran dari tuan badan. Saja nak testing kalau customer berkenan ok, kalau tak buat untuk ready stock jer. 
Then masa aku publish kat FB terus member aku berkenan nak beli. Nak buat beg diaper. Beg ni memang multipurpose semua boleh letak. 
Dah selamat sampai kat tangan pembeli dah pun. Thanks....

4 comments:

Myra Jay said...

Wahhh memang cantik, rasa berkenan pulak ;D

♥nurulizzatie♥ said...

sangat cantik kak azi! i loike!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cutenyerrrr...cantik sgt

IntaNBerliaN said...

best azi... pandai jahit ni untung... blh buat duit.. :-)

 
Copyright by Aziazidah