19 December 2012

Belajar Photography

Last week baru teringat sofea ada belajar satu benda baru. Belajar tangkap gambar guna handphone. Biasa budak-budak ni kalau guna handphone touch screen memang cepat pandai. Tapi si sofea terbalik pandai tangkap gambar guna hanphone picit-picit tu baru pandai guna yang touch screen.

Ok, jom kita tengok gambar yang di tangkap oleh sofea. Haruslah tak centre, tak clear, ada sharp, tak sharp.

gambar hakeem. Ok jugak nampak keseluruhan

Nak tangkap gambar telefon yang adik dia tengah pegang.

Tangkap gambar laptop mama dia.

Gambar adik dia lagi. Nampak berseni jugak ni. (Bukan seni kat dinding tu ye..hehehe..)

Tangkap gambar TV

Gambar katak kat basikal.

Gambar kipas. Blur, mungkin sebab kena mendongak keatas

Gambar brand TV jugak. 

Inilah antara gambar yang di snap sofea. Banyak lagi yang lain-lain. Yang banyak gambar aku ler. Tapi sebab tak bertudung dan bershort pant tak bolehlah letak kat sini.

La ni keje sofea asal tak de citer cartoon asyik tangkap gambar je. Sampai full memory card. Nak jadi  photographer kot besar nanti. (",)

2 Comment:

Myra Jay said...

Hheee, Sofea minat mengambil gambar ye..

Ok jugak hasilnya :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ok jg hasil sofea ni kan hihihi..nk jg PG ker hikss