31 December 2012

Sedondon suka tak?

Aku kadang-kadang suka jugak sedondonkan hakeem dan sofea. Nampak comel gitu. Tapi kalau dua-dua lelaki atau dua-dua perempuan senanglah nak cari pakaian. Kalau sepasang payah sikit nak cari baju pattern boy and girl yang sama warna dan design sepasang.


Kasut sama, baju pun sama. Semua ni mr. edy yang pilih. Mr. edy lebih berseni dalam bab mencantikkan anak-anak. Korang suka tak?

3 Comment:

Myra Jay said...

Suka jugak kalau tengok anak2 kecik bersedondon ;D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alolololo comeynya sedondon...wani suka tgk budak2 pakai sedondon ni hehe

IntaNBerliaN said...

suka sedondon camni.... nanti aqilah dah besar sikit, saya pun nak sedondonkan alisha n aqilah.. heheh