11 March 2013

I love denim

Semua orang mesti ada sesuatu yang dia minat. For me sejak bila ntah jatuh cinta dengan jeans ni pun i tak tahu. Yang aku tahu setiap kali searching pasal beg jeans, pasal seluar jeans, pasal denim mahunya boleh tak tidur sampai ke pagi.

Satu laman web yang aku suka sangat PINTEREST. Dari situ boleh dapat link blog-blog orang yang suka DIY pasal denim. Kebanyakannya blog omputih. Orang malaysia maybe tak suka yang recycle kot.

Btw, jom kita tengok gambar DIY daripada denim yang diorang buat tu...

aku suka beg ni...


kalau jaket jeans pun dah mahal yang ni pulak berapalah regenya...


sesuai untuk ke tema parti..

ini pun diorang boleh terfikir nak buat.


chinese suka pakai kasut cam gini..

kalau aku buat bip ni ada tak yang nak beli?


mat ni aku dalam proses buat...


simple tapi cantikkan?

Ni pun cantik jugak







kalau beli kat kedai skirt macam ni boleh tahan jugak harganya...



cantik payung ni


elegant!



Semua cantik-cantik kan. Kreatif dan unik. Kalau nak tengok gambar yang lain-lain boleh search keyword pinterest denim atau pinterest blue denim atau tengok kat link http://better12.blogspot.com/2012/02/blog-post_13.html siap ada tutorial.


*minat korang pulak apa?

3 Comment:

Kakzakie said...

Kalau kreatif dan pandai mesti boleh menjadi Azi. Kalau kakak beli adalah tapi nak mereka-cipta tak pandai.

IntaNBerliaN said...

wah.. kreatifnya... siap blh jd kasut yer..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

payung tu unik la