Loading...

06 March 2013

Permohonan jawatan Perajurit Muda Tentera Darat (Lelaki/ Wanita)

Semalam aku ada dapat satu email daripada Jobs Malaysia Customer Service.  Masuk dalam spam. Memang setiap email kat spam aku check satu bersatu.  Selalu terjadi email tak spam masuk spam, email spam masuk inbox. Apsal eh..

Aku memang ada daftar dengan Jobs Malaysia. Nak isi borang spa. Jobs Malaysia ni under KSM dan link dengan SPA. So setiap kali ada tawaran kerja yang dirasakan bersesuaikan dengan kelayakan aku diorang akan hantar email. Yang terkini ada offer bagi yang berminat untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Perajurit Muda Tentera Darat (Lelaki/ Wanita).

Tawaran yang tepat disaat negara sedang berhadapan dengan isu pencerobohan di Lahad Datu.


Bagi yang berminat dengan jawatan ini boleh memohon di www.jobmalaysia.gov.my

Aku dulu memang minat sangat nak masuk ATM, dah pernah submit resume pun tapi kena return back sebab BI setakat lulus tak kredit *masa aku amik SPM hanya enam orang je yang kredit BI kat sekolah aku*. Tapi kali ni syarat dah longgar. Tapi umur pulak dah lebih.

4 Comments
Comments

4 comments :

nita said...

kalau dulu mase mude2 berminat jugak...tak pernah nak apply pun, tapi pernah minta askar wartaniah cuma takde peluang sebab bos tak kasi cuti..

Namee Roslan said...

sesiapa yang minat dan masih muda boleh lah join !! namee dah kertu . hehe :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cpt2 apply saper yg nak kerja tu

Anonymous said...

da dapat tp parents x kasi..huu sedey