Saya sekarang di kelantan

Dah dekat seminggu aku kat tanah merah kelantan. Umah mil. Balik tanpa dirancang. Asalnya sebab ngikut mr. edy pi event karnival jom masuk U. Dah alang2 terus blik kg.

We all balik naik kete asing asing. Mr. Edy bawak lori. Aku follow dengan kete kat belakang. Penat ooo bawak kete. Selalu blik kg mr. edy yg bawak kete sementara aku tido jer. Ni kena drive sendiri, ya ampun penatnya.

Mana taknye mcm pusing satu malaysia. Pi kuantan, pastu singgah terengganu. then baru balik kampung. Sampai tak tido dua malam dibuatnya. Sebelum tu sempat ke mahkamah dan jpj raub dulu. Naik court pasal kes lori kena saman. Yang ni nanti citer. Laptop takde sekarang. Ni pun gagah gagah taip guna phone. Heee budget ramai org nk baca my story, tu yg publish jgak satu entri dalam kepayahan.

Serius memang byk sgt benda yg berlaku kt kelantan ni yg nak dicoretkan. Nak cerita pasal masalah air disini, pasal perang kempen pilihan raya yg akan brlgsg tak lama lagi dan pasal sikap sesetengah pemandu di sini. Teruk ya amat keadaan kt sini aku tengok.

Klu nk tahu lebih lanjut kena tunggu aku balik kl dulu bru bleh story lelebih. Macam ada yang nak tahu sgt... (",)


*aziah, mr. edy janji nk blik rabu atau kamis ni.



3 comments:

IntaNBerliaN said...

alahaiii sampai kne saman yer...

jauh tu... mmg penatlah drive

Momma AA said...

ye.. ye.. mmg ada org yg nak baca ni haaa.. hehe.. x sabar nak tau citer dr kelantan tu.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bawa keta jauh2 ni mmg letih kan

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY