25 April 2013

Majlis Pelancaran Perumahan Penjawat Awam 1 Malaysia (PPA1M)

Pertama kalinya nak post story kat tempat kerja. Masuk kerja hari rabu, khamisnya terus aku volunteer nak pergi ke Majlis Pelancaran Perumahan Penjawat Awam 1 Malaysia (PPA1M) yang bertempat di Hotel Everly, Putrajaya. Hotel baru ni..

Menggigih gosok baju batik. Nak jumpa PM takutlah kena tegur kalau tak pakai batik. Sekali PM pun tak pakai daa...

Setiap yang hadir diwajibkan untuk mengisi slip kehadiran. 
Motif? 
Mungkin siapa yang hadir ke pelancaran PPA1M lebih cerah peluang nak dapat rumah PPA1M kot. hihihi... Memandai je aku..


Seawal jam lapan pagi kami dah tercogok depat Hotel Everly. Pelancaran bermula pukul 9.20am. So camwhore dulu (",)

Tarikh tutup penghantaran borang PPA1M adalah 9 Mei 2013. Sesiapa yang berkelayakan boleh isi borang cepat-cepat. Download kat SINI yea!! 

1 comment:

PUANSTOBERI said...

skang kalo ada apa2 event mmg derang bagi slip. Retu masa kat KPKK pun dpt, pastu masa gi PICC yg talk by JPA utk pelarasan gaji pun ada.

Tujuan : satu utk tahu kita dtg that event. satu lagi, kalo buleh dikira sbg hari utk berkursus, jadi buleh la gunakan slip tu sbg bukti.
Hikss...

Ramai kot yg memohon, kat ofis ni pun ramai yg mohon..

 
Copyright by Aziazidah