21 May 2013

Beg Jeans Ada Nama & Reversible Beg



Beg ni my opis mate yang order. Nak ada poket kat depan, ada nama, ada zip kat bahagian belakang. Amboi walau pun berpangkat makcik tapi jiwa muda okeh. Beg nak buat marhaban katanya.

First time aku jahit beg letak nama. Comment plz...


Beg ni aku wat masa tak ada order. Sayang owh dengan kain-kain perca jeans yang ada tu. So aku cantum-cantumkan gitu. 

Go green Go....
Beg boleh diterbalikkan macam contoh kat bawah ni. Ikut suka korang nak jadikan beg jeans atau beg cotton.. Tapi talinya fully jeans.

Limited edition nih!. Dah sold pun ke makcik marhaban tadi. hehehe...

Sekarang order tengah bersusun. Pada yang dah order slow-slow aku buat eh. Sori lambat. Aku wat weekend jer. Weekdays keje. Tak larat nak jahit memalam macam dulu. Letih bebenor rasa ...

Bagi yang sanggup tunggu boleh email edyeda@gmail.com untuk order atau pertanyaan.

1 Comment:

mama3heroo said...

waaaa..cantiknye..