14 May 2013

Dapat CPUV Baru



Semalam kat entry INI aku ada menagih simpati kat nuffnang supaya beri BE baru. Alhamdulillah hari ni check akaun nuffnang tengok dah ada satu BE tengah On Going. Nampak tak betapa nuffnang amat menyayangi saya. Mendengar segala rintihan dan permasalahan saya. :-p. Perasan!

Sejak hujung tahun 2012 blog ni tak pernah keputusan BE. Bila credit je semua BE, tak sampai sehari mesti ada BE baru.

Setakat ni CPUV @ BE yang aku terima termasuk yang tengah on going adalah sebanyak 13 CPUV bagi tahun 2013. Thanks NUFFNANG.






3 Comment:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Azi..tahniah.Nuffnang masih syg tu...(^_^)

eiela said...

wah,,tahniah dapat BE

Myra Jay said...

Tahniah kak :)