04 May 2013

Dapat Nuffnang Blogbuster Campaign

Semalam terima email dari Nuffnang menyatakan aku antara terpilih untuk  buat Blogbuster Campaign. Ramai kot yang dapat email macam ni.

Terpinga-pinga den masa baca email tu. I is tak tahu menahu pasal kewujudan Blogbuster Campaign from nuffnang ni. First time dengar. 

Apa itu Nuffnang Blogbuster Campaign?. Puas jugak menggodek akhirnya jumpa kat akaun nuffnang bahagian service ada tulis blogbuster. 


Untuk mengenai lebih lanjut pasal nuffnang blogbuster campaign boleh klik kat SINI. Nuffnang dah beri penjelasan. Nuffnang blogbuster campaign baru saja diperkenalkan oleh mereka.

Syarat yang utama mesti kena buat video dalam beberapa second based on campaign detail yang diorang bagi. 

Haipp dah lah I is pemalu meow meow. Macam mana nak buat video macam ni?

4 Comment:

Sally Yatiey said...

Saya pun dapat, tapi tak pandai nak buat video ;) hee

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam azi...good luck blh la try buat video :D

K.atie nak tanya..maksud Azi apa erkh??
* kak ati sy baru perasan yg url akak guna sg eh (^_^)

Pinkbubblegumprincess said...

alahaii..pun sama malu2 kucing hehe

Mieya Atiera said...

tapi tak salah kalau nak mencuba