06 May 2013

Order dari customer selepas masuk keje

Beg-beg kat bawah ni semua order yang aku terima lepas masuk kerja.
Aku lumsumkan semua gambar dalam satu entry. Malas nak buat entry part by part.

Beg angry bird tu beg contoh. 
Opismate order untuk anak-anak dia nak letak duit pergi sekolah. 
Katanya susah nak cari orang jual beg kecik macam ni. Iye ker?
Beg angry bird tu dia beli kat GM Klang.

Sama macam beg kakak aku yang aku show off kat entry INI.
X-opismate order. 

Pencil box for boboy and gegirl. 
X-opismate jugak yang order. 
Dia order sekali dengan beg yang kat bawah ni. 
Masuk ni dah tiga kali repeat order. 
Thank you so much ye...

Buat beg ni aku tak payah fikir pasal design. Sebab customer request full jeans. Senang.. Otak aku pun sejak keje ni dah makin beku. (",)

Cantik ?

Kalau berminat boleh email saya di edyeda@gmail.com

 
Copyright by Aziazidah