30 May 2013

Rush Order

Ikutkan hari kerja aku memang tak jahit. Seboleh mungkin tak nak penatkan badan sebab seharian dah memang penat kat opis. Nak tidur awal. Setiap hari kena bangun pagi untuk masak sarapan merangkap lunch (2 in 1 uolls) for my kid and mr. edy. Kalau menjahit memang alamat tak bangun pagilah. Cuma kengakdang ada jugak prepare potong kain untuk jahit waktu weekend. 

Tapi malam selasa lepas aku gigihkan jugak diri menjahit sebab my opis mate nak beg tu cepat. Nasib beg yang diorder jenis kecik, cepat nak siap.

 Beg drawstring ni my opis mate mintak bubuh tali warna hitam. Tapi cari kat kedai dah habis. So tukar tali warna grey..

 Beg make up 1
Beg make up 2

Saja buat dua beg makeup ni.
Actually ada kakak opismate order. 
Nak suruh dia pilih yang mana satu berkenan.
Agak-agaknya mana satu yang dia berkenan eh...


1 Comment:

IntaNBerliaN said...

kalau saya, sy pilih bg mekap no 2 :-)