Contest

Warna tak mencerminkan apa-apa

Hari ni nak tepek gambar anak-anak. Selalu asyik tepek citer pasal diri sendiri je. Hover betul sejak kerja ni, asyik story pasal hal duniawi sendiri jer... Pasal anak-anak dilupakan.

Pepagi ni rasa rindu pulak kat diorang. Pagi tadi macam biasa diorang still bangun awal tapi sekarang menangis dah kurang. Dah redha kot mama dia nak pergi kerja.

Tapi asal nampak aku sarung baju kurung terus tanya "mama nak pi mana?" " mama nak pi kerja?". Dia tanya dia jawab sendiri. Pastu buat mulut terjuih kat depan. Memang tak boleh blah tengok gelagat sofea.

Rasa nak peluk erat-erat pastu sama-sama boomm atas katil. Tapi nak wat camna tugas pada negara lebih penting. Ahakks mementang ko keje kerajaaan yo...












Gambar di amik masa dekat-dekat hari mengundi hari tu. So faham-fahamlah i sokong parti mana kan...:-p. Diam-diam sudah...


2 comments:

Zurina Hj.Zainal said...

hehehe.....diam2 sudehhhhhh..kannnn....:-P

Myra Jay said...

Wahh happy tengok diorang dapat beriadah naik basikal sama2 :)

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY