1Set : Makeup & Tote Beg

Minggu ni berjaya siapkan one set beg orderan my opismate. Seminggu satu beg. Kalau macam ni sampai bila nak habis semua order yang berlambak tu. Aku target before puasa semua order mesti clear siap. Pada yang mengorder banyak bebanyak sabar eh..

Beg kali ni aku guna kain denim bukan daripada kain seluar jeans. Beli kat daiso

 
Measurement Tote Bag : 13" width X 12" height X 4"
Measurement Makeup Bag : 8" width X 5.5" height X 3"

 Tote Bag


 Makeup Bag

My sister kata setiap minggu masa aku terisi dengan aktiviti yang berfaedah. Tapi sebenarnya dalam hati ni bergelodak rasa macam anak-anak makin terabai. Maknya asyik habiskan masa menjahit.

Setiap kali kaki aku melangkah masuk bilik menjahit confirm hakeem menangis. Maybe pas siap semua order yang dah aku amik, aku nak stop jahit seketika. Dengan ini dengan kata lain tempahan ditutup ler sementara ye. :-)


*esok ada interview, doa-doakan ler kita dapat jawatan tu, tak yah bersusah payah menjahit lagi.. heeee...


2 comments:

Momma AA said...

Assalammualaikum Azi,

Tahniah dapat interview..
Momma pun dapat interview ni 9 mei lepas.. Tapi rasa cam x de harapan jer..
Azi bykkan baca tentang leadership yer..
Gudluck fren..

:)

mama3heroo said...

comeynyer beg tu..kreatif

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY