06 June 2013

Friendlyfashion bakal ditutup

Minggu lepas aku dapat email dari admin friendlyfashion.my. Aku adalah salah seorang pengguna berdaftar laman web mereka. Dalam email tu diorang notice yang laman web tu akan ditutup bermula 1 Julai 2013.

Sebelum ni aku ada suggest kat korang kalau nak jual baju terpakai boleh jual kat sini kan (boleh refer entry ini). Nampaknya lepas ni kenalah cari medium yang lain pulak. Baru je nak merasa keseronokan duniawi. Mana tahu seronok aihhh, dah empat pasang baju prelove aku terjual disini dalam tempoh sebulan. Tup tup diorang nak tutup pulak.....

Dibawah ini email yang aku terima dari pihak admin friendlyfashion. Boleh baca untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengapa admin nak tutup web tu....
Kalau ada sesiapa yang tahu mana-mana laman web yang dicipta khusus untuk kita menjual prelove item & diy meh ler share...

1 comment:

Mama Adam said...

larrr... baru je nak mencuba emnjual prelove. uhuhuu

 
Copyright by Aziazidah