26 June 2013

Kawan baik kita @ BFF

Semua gambar ni masa kat A'famosa Resort hari tu. Kawasan tangkap gambar adalah dekat cowboy town, water world & animal world safari. Pasal tempat-tempat dalam a'famosa ni nanti aku cerita kat entri lain.

Yang ni aku nak tunjuk my opismate @ BFF kita yang sanggup temani aku sepanjang tiga hari kat a'famosa resort. Kesian aku kebujangan. Mr. mama time tu balik kampung ngan anak-anak. 

Haa.. sapa nak berkenalan boleh queue isi borang. Single lagi orangnya. hehehe... Blog personal ke agensi mencari jodoh ni...








Gambar guna tab je uolls.
Tapi kami bahagia bersama. Ko ada?

3 comments:

Amanda Suria said...

Jelesnya..mn la kawan2 SA..nk jugak berjimba mcmni...

mama3heroo said...

syok jln2 ngan member kan

Mimi Azirah said...

Bestnye kuar jimba jimba ngan bff

 
Copyright by Aziazidah