04 June 2013

Kemajuan di penghujung Mei

Korang ada keek ke? Aku baru ler sign up. Orang lain ada aku pun kenalah ada jugak kan.. Nanti kalau tak buat orang kata tak ikut perkembangan dunia semasa pulak. (",)
 
Padahal itu pun sebab terbukak keek orang lain pastu tengok eh sign up bole guna facebook je. Jakun sekejap.. Itu yang sign up. Kalau kena isi name, nick name, gender, hp macam nak buat email  memang aku idak ler mensign up kan diri kat keek ni..
 
Lagi pun aku signup nak tengok camna orang lain buat video senang je. Apsal aku buat asyik kena reject  dek nuffnang. Yang nuffnang blogbuster campaign tu ler... Kira tujuan daftar keek nak study camna nak buat video pendek dengan jayanya. Boleh gitu??
 
Oklah jom layan video sofea dan hakeem menari hindustan kat festival hari belia hari tu haa...
 

May 31, 2013 | by aziazidah on Keek.com



2 Comment:

Rohani Hashim said...

hahaha advance la azie ni. hany tak sign up pn lagi keek. besh ker? semua org mostly dah ada akaun keek ni kan

IntaNBerliaN said...

alaa xdpt tgk video.. tenet tenat sungguh..!! ni pun xhb loading