Contest

Sample sample free

Ntah ler sejak bila aku mula ada hobi mengutip barang-barang free ni tak berapa aku sedari. Yang aku sedar aku mula search kat internet pasal free free sample ni lepas terbaca entri kat satu blog. Seronok tengok tuan blog tu berposing dengan gembira bersama barangan percumanya.

Sekarang aku pun mampu berseronok dengan barang-barang free. Bukan tak boleh nak beli tapi feeling dapat barang free memang macam semacam skit.

Let check out free item yang aku dapat dalam tempoh sebulan ni....

 
Antara bungkusan-bungkusan yang diterima at my opis & my house.

 Lucent Magique BB Cream from Loreal Paris. 
Suka tau dapat barang product kecantikan. Nanti aku review hasilnya eh...

 Sample susu-susu lepas ni tak nak mintak dah. Sebab my son & doter tak mahu minum susu selain susu fernleaf. Susu dumex dugro ni last aku nak test kat diorang.

 Nak mintak sample yang ni boleh klik SINI

Coz aku masih lagi menyusu hakeem so aku mohon sampel anmum lacta. Khas untuk ibu menyusu. Kalau uolls nak sample susu untuk ibu mengandung atau susu anak brand Anmum pun boleh mohon kat SINI.

Sample from Anmum ni aku dapat sebanyak dua kali. Not surelah sebab aku ter request dua kali or memang diorang terhantar dua kali.

Pastu Anmum hantar gift yang ini pulak. Fridge magnent kot yang tulis Anmum Care tu. N satu lagi untuk gantung dalam car. Suka suka... Kawai sangat..


Nak berus gigi ni boleh request kat SINI ye semua.. Cepat cepat sebelum terlambat.


Oh ya aku jugak ada menang Origins Ginzing sebab jadi pengomen terbaik kat blog Redmummy di entry INI. Cer cari nama Azi untuk baca komen yang terbaik sangat tu....

Hadiah kena amik kat pejabat nuffnang before 30 June.



Yang terkini aku dapat Antioxidant Serum. Belum sampai kat tangan lagi. Boleh review jugak pas guna ni....

Yang ni apply kat laman web Only Beauty (sila Klik). Setiap hari kecuali sabtu dan ahad, ada je sample percuma yang diorang bagi. Just apply je tiap-tiap hari. Mana tahu ada yang sangkut macam aku dapat ni.

Setiap pagi aku wajib bukak laman web onlybeauty untuk apply free sample diorang. Dah kemaruk weiiii....


6 comments:

mama3heroo said...

wah..best gak ni dpt brg percuma

IntaNBerliaN said...

sy pun suka benda2 free camni.. hihii

tp tu la, masa tu yg kurang..

zaza said...

saye pon kemaruk masuk website onlybeauty hari2 request... baru dpt 1 hehe...

Myra Jay said...

Banyaknya dapat hadiah sample ;)

dan tahniah menang komen terbaik kat blog kak Red ;)

Afiqah Asrin said...

Mcm mne nak apply free yng kt only beauty nii ? Tk dpt pun..huhuu

aziazib said...

only beauty kena download app sekarang. dah tak boleh apply kat web

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY