19 July 2013

DIY Kasut & Hytex Warehouse Sales

 
Comel tak kasut ni. Kasut anak buah aku. Murah saja belinya. RM 10.00. Patutnya RM 18.00.

Sebab bahagian bunga tu gondol, dah tercabut benda asal yang sepatutnya ada kat atas bunga tu. Tu yang reduce price. Aku DIY ler kasi letak butang oren tu. Naik seri kasut raya...

Kalau uolls nak cari baju raya, baju harian pegilah hytex warehouse sales ni. Minggu ni last diorang buat. Actually diorang buat tiga minggu berturut-turut 6th and 7th July 2013, 13th and 14th July 2013 and 20th and 21st July 2013. Tempat : Dewan Serbaguna MPS, Taman Ehsan, Jalan E3/13.

Ada jual stroller, jeans, skirt, kasut, baju tido dan paling banyak baju t-shirt size 1 - 3 tahun. Baju dewasa pun ada sikit. Worth it kalau uolls pandai pilih. Aku beli banyak baju basahan. Baju jalan banyak 8 tahun keatas. Confirm balik raya nanti hakeem dan sofea main pasir kalau jumpa sepupu2 dia. Arrghhh stress mak...


* Tahun ni nampaknya baju raya sofea dan anak kakak aku sama ler. Beli kat tempat sama. (",) 


3 Comment:

Anonymous said...

kasut farah tu..pg td sibuk nk g taska pakai kasut ni..pastu nk simpn plk dlm beg sek dia..mcm2..

Myra Jay said...

Comel kasut tu :D

Namee Roslan said...

hehe. eh ingat bunga tu mmg ada kat situ ! :D akak tambah rupanya. takpe..nampak mcm memang ada bunga tu kat situ. :D