06 August 2013

Keputusan temuduga Penolong Pegawai Tadbir N27

Ingat tak entri yang aku dapat panggilan temuduga jawatan Penolong Pegawai Tadbir N27. Tak ingat? Tak pe baca aje kat SINI. Haa resultnya dah keluar dah pun. Dua kali tangguh nak bagi keputusan jugak. 

Nak tahu apa keputusannya? Sama jugak ke dengan keputusan Penolong Penguasa Kastam itu hari.? 

Oklah tanpa nak mendebarkan uolls dan aku sendiri, diumumkan saya telah terpilih oleh spa sebagai calon simpanan sahaja. (",). Berdekah dekah jawab soalan-soalan interviewer simpanan je dapat.

Uolls percaya tak aku antara 1000 orang daripada 49000 calon yang di interview tu. Tak payah printscreen keputusan tulah ye. Aku tak tipu punya..

Apa tak percaya kalau tak ada bukti. Ok okla aku tunjuk...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


haa percaya sudah?

Siapa yang dah interview hari tu cepatlah check. Anda dalam lingkungan 67 orang tu ke?

14 comments:

Eca Dwinky Asha said...

tahniah akak...insyaallah ada rezeki tuk akak k :)

ps : eca pun tgh tunggu semakan temdugua pppsdg41 ari tu..lagi sebulan lbh kot baru dpt...iv bulan 18julai

M.A.M.A said...

Assalamualaikum, salam perkenalan. Saya pun ada gak g interview ppt n27 dan result kita sama. Calon simpanan. Sama2 la kita bdoa ye, akan d tawarkan ke jbtn yg memerlukan :)

sheken said...

Salam sy pon dpt calon simpanan gak mood sedih campur gembira.agk2 rmi tak yg jd calon simpanan ni?

sheken said...

Sy berdoa kt semua dpt ke jawatan ini.

Mimi Azirah said...

Salam perkenalan..
Saya pun calo simpanan jugak...
Ikut pd kawan kawan saya yg dah jd eo, calon simpanan nih kne bersedia je..ble2 mase akan dipanggil utk lapor diri..mcm kwn sy die tgu 9 bulan laps tuh trus dipggil utk lapor diri sbg eo..

•.♥•yayan NUR azian•.♥• said...

salam.. saya pon dpt calon simpanan je.. :)

Afiq Syazwan said...

Berapa lama kita kena simpan nih hehe..

Bonny Basir said...

Sy dlm kelompok 67 org tu...so kena tunggu surat dr jpa la kan? Agak2 bila ye lapor diri tu? Ade sesape tau x?

sya ain said...

sy jugak dpt sbgai calon simpanan.., insyaallah ad rezeki dpt ye tak.., hehe

Anonymous said...

Bonny...u masuk group ppt n 27 kat fb..situ u bole tanya macam2

ann hassan said...

Sya pun dpt calon simpanan.setahu sya sumber dr spa,yg mana calon simpanan akan dipanggil semua,cuma cepat dn lambat jerla..pastue klau ada kosong utk jwtn lain yg related dgn skim nie akan dioffer utk jwtn tue.harap2 ak dipanggil xlma lgi la..

Angah Jelita said...

salam...saya baru semak status pendaftaran semalam...Alhamdulillah..status calon simpanan tu brubah kepada LANTIKAN TETAP...kira dapatla ek?? ader minta kwn yg ada kwn di SPA cek...diorang ckp dpt...tunggu surat jer....Alhamdulillah...amin3...klau ader maklumat lain...wasap num ni yer...0128537064

Azi said...

angahjelita : tahniah, dapatla tu..

Anonymous said...

Salam...saya dah dpt surat tawaran lantikan ttp di jpa...melapor 15hb nie tp kutsus dulu di kluang...ada sesapa yg sama tak??

 
Copyright by Aziazidah