22 August 2013

Makan durian free

Kejadian semalam petang.. Lokasi Putra height.
Mr. mama ajak makan durian free. Kawan dia jual.
Aku is tak makan durian, puasa lagi semalam..
Telan air liur saja tengok diorang anak beranak bedal 5/6 biji durian.

 hakeem.. kemain lagi ko makan sampai tak pandang mak sendiri. Kalau tidak sikit sikit nangis sikit sikit nangis.

Durian turun dari kelantan.
Sekg RM5.00. Murah ke? 
Bukan biasa orang jual 2/3/5 biji RM10.00 kan.
Kalau nak free kena makan kat situ jugak. 
Makan sampai muntah pun tak pe. 
Once nak bawak balik kena bayau. 
 
 
So melantaklah mereka disitu sampai buncit mulut mulut.

 Ada jual rambutan, manggis dan petai. 
Manggis sekg RM5.00.
Rambutan RM4.00. 
Petai seikat RM5.00. Mahai petai tu...

 Mama Papa mithali. Sejak sejak akhir ni memang terserlah sifat keibuan mr. mama ni. Aku dah boleh goyang kaki banyak.

7 comments:

QasehnyaRania said...

haaa, sekali boleh makan free :)
mmg layan kan

QasehnyaRania said...

haaa, sekali boleh makan free :)
mmg layan kan

Mimi Azirah said...

Wah makan doyan free..best ooo...

Myra Jay said...

Owhh boleh makan kat situ ye.. tp tula klau malu makan sikit jela, makan kat rumah lg best :D

zahari said...

waaa sedapnyeee kat mane nak dapat durian2 ni? sedap2

mama3heroo said...

err,,m3h x mkn durian,,

Eca Dwinky Asha said...

rugi uuuuuuuuuuu!.
ne kalau dpt eca, xpandang org kiri kanan..ari tu ada Musang King kat area uma kawan..bila ckp dgnkwn,dia wat xthu je, xnak singgah2..aish!

 
Copyright by Aziazidah