26 September 2013

#Bundle Collection : Sweater

Aku bukan menggemar bundle. Sangat-sangat tidak minat. First impression bila orang citer pasal bundle "eee gelila, barang orang dah pakai tu" "ada ke orang nak beli baju terpakai nih". Ntah sejak bila ntah barangan bundle mula meresapi dalam diri aku nih. (",). 

Hingga dapat idea pulak nak buat beg dari jeans yang almost jeans tu aku beli kat bundle. Dan sejak mr. mama bukak bundle lambak macam tu terus jatuh cinta. Belek punya belek cantik jugak baju bundle. Kalau cuci bersih-bersih pakai memang lawa. Padan bundle mendapat tempat dihati ramai orang.


:: Sofea wearing sweater bundle ::

No comments:

 
Copyright by Aziazidah