Dari rakan blogger yang high risk



Terima kasih Intan Berlian sebab walau pun dah jarang singgah ur blog tp masih ingat kat kita.
Beg yang sweet ni pemberian MJ. Thanks

 
Fyi aku update blog dan bw waktu keje je. Dah lama tak online kat rumah. So memang limited masa yang ada pada blog. Nak nak lagi kat opis banyak web yang diorang block. Salah satunya blogspot. Kalau dot com boleh je. Kalau nak bukak boleh time lunch hour atau guna quota sejam sehari.

Lagi malang ada sesetengah blog yang tak boleh bukak sebab server detect sebagai high risk. So tak kira guna quota atau time lunch memang tak kan dapat buka.

*Dua-dua blog ni dikategorikan sebagai berisiko. Sori tak dapat nak terjah blog kalian berdua lagi.

3 comments:

nita said...

wah bestnya..dapat hadiah dari kawan2 blogger..

tak boleh buka blog diorang..kenapa ye boleh jadi camtu..

Eca Dwinky Asha said...

kena tunggu dua2 tukar g dotcom..kak ina tu eca dah ajak beberapa kali tau.heheh :D

IntaNBerliaN said...

HIGH RISK.. NAPE YER?..

saya plak baca entry tp mls komen.. skrg ni nape ntah, mmg dah kurg tggal jejak.. jd mls...

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY