#For Sales : Manik Tote Bag

Cerita beg lagi. Kerna selagi nyawa dikandung badan, menjahit pasti diteruskan. Im lov it! gitu.. walaupun sekarang sibuk dengan business bundle my hubb. Penat wei setiap hari kena sort baju, kasut. Memalam kena angkat sampah buang kat tong sampah. Berat macam angkat mayat. Dah gaya pembunuh angkat mayat dalam guni..

Aku rasa nak tarik balik je statement siapa order beg sekarang tak yah tunggu lelama. Hahaha.. Macam lama jugak je uolls kena tunggu. Korang ni betul tau... aku tau la kalau order beg dengan aku berkurun baru dapat keennn :). Banyak pulak order yang masuk pas aku tulis statement gitu..Tak pe selagi ada kudrat, selagi terdaya akan aku segerakan.

Sebelum tu sapa yang tak larat nak tunggu ni ada satu tote beg ready stock yang aku dah buat sebelum order melebat. Lebat la sangat.... Beg ni nak kata jeans pun bukan tapi guna seluar ala2 jeans slack la...


 
Measurement : 12" height X 13" width X 4.5"
 
Dalam ada dua compartment. Novel sekadar hiasan :p
Berminat email tau edyeda@gmail.com.  
Sms/ call call tak berapa nak layan. Motif nak bagitau kredit tak banyak. hehe...


2 comments:

nita said...

wah tahniah Azi, rezeki murah tu..
memang cantik hasil tangan Azi..
selamat maju jaya ye..

Myra Jay said...

Alhamdulillah murah rezeki :D

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY