26 September 2013

Nak show jugak

Semalam ramai benar blogger yang post pasal CPUV. WW kan. Aku tak sempat nak kejar hari rabu, hakeem sofea aku banyak kat opis so tak de can lah nak bermanja dengan PC. Depa sibuk duk tengok upin ipinlah, boboiboylah, barbie segala..
Takpe hari ni i show eh. Jangan nak  berlagak ada 7 CPUV tengah on going. Nak publish cerita harian idea nak mengarang macam stuck sejak dua menjak ni. Kemalasan lagi. Amaun tak banyak mana tapi bolehlah wat tampung tampung amaun yang ada sekarang. Capai target  baru nak cashout. Nak beli something yang boleh pegang in hand dengan hasil duit blogging nih..

 
 Transtitions Optical tu dah lama stop earningnya tapi dok tak kredit kredit jugak.

1 comment:

nita said...

wah.. tahniah.. saya ada satu jer.. :(

 
Copyright by Aziazidah