#Bundle Collection : Travel Bag

Ntah betul ke idak ni travel beg. Aku main hentam je. Tapi best beg ni ada banyak zip. Boleh letak banyak barang. Sesuai kalau nak bawak time keluar dengan anak-anak. Hari tu masa bawak diorang pi opis aku dapat sumbat 4 helai baju + towel + 2 pampers + my purse.

 Depan ada satu poket, tengah satu, belakang ada dua. Dalam ada dua compartment. 
Best boleh isi macam-macam.

See.. luaskan dalamnya.
 

Tali panjang tu aku amik tali beg lain. Nampak matching je. Boleh nak jinjit atau buat sling beg.

Cantik kan. Sekarang dah giler simpan barang-barang bundle tau. Sebab barang bundle design dia unik dan susah nak dapat. Oh ya semua barang ni dari Australia.


3 comments:

nita said...

menarik.. saya paling suka bag camtu, senang nak bawa brg byk.. ^_^

IntaNBerliaN said...

ooo selalu azie beli kt mana? saya xpnh plak beli.. nmpk cntik la

Azi said...

@INTANBERLIAN : ina husband azi la ni berniaga bundle. amik je yang husband jual. hihihi

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY