Re_brand

Barulah nak cerita... 
Kalau korang tengok blog dah lama berubah wajah.  
Ubah sikit je. Tang warna ngan header
Bosan dah aku dengan warna kuning tu. 
Dah macam kerabat raja-raja pulak. 
So tukar le warna hijau.
Favorite kaler aku. 
Header plus nama blog pun aku tukar sekali.
Kalau boleh dengan url url aku nak tukar.
Malas nak letak nama sendiri.
Macam tak glamour. ekeke..



MRS Adik Manja.
Aku amik sempena nama lori mr. mama.
Nama adik tu panggillan mr. mama dalam his family.
Manja tu mr. mama tambah. Dia kan anak manja. Anak bongsu.
MRS tu Mrs. Wife adik manja ..
Kata mr. mama kenapa red mummy tu boleh glamour. *tetiba
Sebab nama dia sendiri pun dah gah buat orang nak tahu.
Betulla...
Kalau kat kawasan rumah aku sebut nama lori adik manja semua kenal.
Orang jpj pun kenal...
Hari tu orang lain bawak lori mr. mama ke kelantan, orang jpj tanya mana bos...
Mr. mama ada kata nak bubuh url blog aku kat bawah tulisan adik manja tu..
Apehal lak tetiba nak glamourkan aku....
Koser... Baca blog aku pun idak...




No comments:

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY