30 November 2013

Diskaun tudung 15% di tudung2u

"Sticky Post 
For new entry please scroll down"

Korang... saya ada satu berita baik buat-buat yang bercadang nak beli tudung. Kalau korang berhajat nak beli tudung aku nak syorkan satu blogshop online. Selain tudung dia cantik, harga dia murah oi daripada harga pasaran semasa.

hah sila jangan tak percaya. Sehelai RM 6.00. Awesome tak...





Tak suka tudung bawal. Shawl pun ada. Yang halfmoon yang labuh semua ada. Kegemaran i shawl shawl ni. Harga wallawei sembilan belas ringgit ke dua puluh dua ringgit sahaja tu. Kat luar aku survey memang tak mendapat la rege gini.




Tak suka jugak shawl, jangan risau jenis awning ada. Aku tau korang jenis nak senang. Main sarok je kan. Bunga-bunga tu cantikkan. Aku suka.


Tak tertarik lagi. Tak tahu la aku. Rambang mata aku nengok tudung kat sini.  Bukan itu aje kerongsang dan anak tudung pun diorang ada jual.


Aku suka yang kerongsang pink. Wanita dan pink mana boleh dipisahkan. Tapi dah kehabisan stok pulak.  Putih mata..

Haaaa korang yang dah berkenan tu apa lagi jom pakat serbu TUDUNG2U.COM (Klik) .  Nanti lambat habis pulak kang aku tak tahu. Banyak sangat yang dah sold outnya ku tengok.

Tapi sebelum tu kalau korang order sebelum 30 NOVEMBER 2013 tudung2u.com bermurah hati nak kasi diskaun 15%. Taknak ker?

Beli tudung enam hinggit, dah la murah, dapat less 15% lagi. Satu tudung RM 5.10 sahaja. Terjojol biji mata. Tak awesome lagi. Postage pun murah RM 5.00 sahaja untuk semenanjung. 

Kalau nak murah lagi pakatlah ngan kawan-kawan order sama jadi boleh bahagi sama rata harga postage tu. Tak reti-reti lagi itu pun nak aku ajar ke. 

Untuk dapat less 15% ni, korang masa order jangan lupa letak kod voucher AKC2013.

Voucher ni khas untuk pembaca blog ini sahaja tau. Dah pergi order cepat kang dah kehabisan stok tak dapat aku nak tolong. Tolong mimpi jelah...


3 comments:

deno said...

cantk2 tudung^^

nita said...

cantik jugaklah.. nanti nak gi tengok kot2 ada yang berkenan terima kasih sebab share.. ^_^

Mimi Azirah said...

ramai blogger dpt tawaran dr tudung2u nih kan

 
Copyright by Aziazidah