01 November 2013

Menu lunch favorite kalau tak bawak bekal

Salam jumaat korang. *alim nampak*. 
Bersalam-salam bagai. Selalu tak pun. Perubahan sempena nak sambut tahun baru.

Ada tak jantan yang tak pergi semayang jumaat. Kat opis ni pernah ada satu orang yang boleh lupa hari jumaat. Pelik. Takkanlah member member tak ajak awak pergi semayang.

Jumaat jumaat ni ramai orang keluar. Tak pi alamanda mesti makan kat luar. Aku duk opis je. Boleh tido. Lagipun mr. mama tak suka aku simply2 keluar time opis. So sengsoranglah aku kat opis. Lunch beli makan kat foodcourt opis tu je ha..

 Ikan keli ngan siput sedut ni antara dua lauk yang aku tak mungkin masak kat rumah. Tapi aku suka...dap.. So kalau tak bawak bekal memang aku cari lauk ni je dulu. Kalau tak de baru amik yang lain. RM6.00. Reasonable tak?

Saya yang tak makan breakfast pagi tadi. Lapor... 
Rice cooker ai rosak, tak reti masak guna dapur gas. huhuhu..

Licin!

2 Comment:

Elih Japahar said...

Tak licin pun, siput sedut masih ada hehe...

nita said...

feberet saya jugak tu.. :)