28 November 2013

Yakinlah rezeki Allah

Tiga hari aku cuti. Tak sihat plus anak ler tak de orang nak jaga. Nasib baik dah nak hujung tahun. Cuti pun dah nak licin. Tiga hari jugak blog tak update. Sebab kat rumah dah tak de line tenet. Huhuhu.. Malas nak citer pasal berukband aku tu. Apa ada hal. Tiap hari datang opis pun ada internet. Update kat opis je la. Kalau malas aku draft dulu dalam word pastu kat opis copy paste je. hihihi...

Sekarang bukan macam masa mula-mula kerja dulu satu PC kena kongsi sepuluh orang. Hazabnya masa mula masuk keje dulu. Sekarang kerani sambilan pun ada pc sendiri. Beruntung...

Pagi ni upload gambar beg jeans after dah lama kot tak citer pasal beg jeans ni. Daku malas betul sekarang nak pegang mesin jahit. Beg ni member opis tempah. Dah beramat lamanya. Ada dalam tiga empat bulan kot baru la ni siap. Sejak tolong mr. mama berniaga masa macam tak cukup. Ku hanya rajin menjahit bila poket dah menipis. kuikuikui...


Pas post ramai pulak yang pm dan nak tempah. Cantik katanya. Alo korang ni suka camni. Terharu i. Tampa kang. Rezeki sofea ni. Tahun depan nak sekolah banyak nak pakai duit. Aku selalu terfikir Tuhan itu Maha Adil, Maha Pemurah, Maha segala-galanya. Pernah tau satu hari tu, duit aku tinggal dua ringgit je dalam purse, Tuhan je lah tahu macam mana esok aku nak pergi keje. Tup tup ada je rezeki yang tak disangka.


*yg dah ada tempah, aku tak siap lagi tu dalam proses ye, very very soon*


2 comments:

Momma AA said...

yela azi... mmg cantik dan kemas.. momma doakan azi dimurahkn rezeki yg melimpah ruah.. amin..

IntaNBerliaN said...

Alkhamdulillah.. rezeki kan azi... Tuhan bagi dalam berbagai bentuk n cara..

 
Copyright by Aziazidah