Pencapaian blog

Aku jaranglah tunjuk CPUV blog ni. Ni tulis amik berkat hari isnin moga blog makin berkembang. Alhamdulillah setakat pertengahan tahun lepas tak pernah lah putus dapat CPUV. Ada jugak dapat sponsor post dari nuffnang last year  pastu kena reject. Hahaha.. belog idak nak berapa famous, update pun malas sekarang.

Cuma awal tahun hari tu CPUV ada dua jer pastu dah kredit terus elek until hujung bulan dua sampai sekarang dah meriah balik. 

Oklah kan.. aku jarang cashout macam setengah blogger every cashout. Setakat sebulan ada lima puluh hinggit macam malas jer. Sekarang ada tiga angka dengan permulaan tiga. Eleh cakap jelah tiga ratus plus plus.. kihkihkih... Ingat nak cashout sebelum bersalin nanti. Tak tahu nak beli apa lagi tapi dalam kepala otak banyak je yang nak dibeli. Kalau di list tak cukup pun duit tu nak semua benda...


Idaklah banyak amaunt setiap satu. Kalau ditambah tambah dapatlah beli Zinger Reloaded burger dengan gegelang bawang katanya... Arghh mengidam nih....

4 comments:

IntaNBerliaN said...

Alhamdulilllah murah rezeki Azie.. byk dh tu duit :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak. sheila singgah sambil menabung sini. hehee semoga bertambah murah rezeki akak ya ~~~

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

byk jugakla...murah rezeki...

Amanda Suria said...

sikit2 lama2 jadi bukit kan...

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY