17 April 2014

Baju Korea

Sape peminat baju korea? Memang tecik tecik eh bajunya? Nasib aku is kecik jugak. Kalau yang plus size tak merasa lah nak pakai. Pernah dengar mr. mama kata kalau baju korea ni memang jenis kecik dan kalau seluar orang jepun pulak jenisnya senteng dipakai orang malaysia.

Baju atas ni aku dapat sebab menang mega giveaway intan berlian. Terima alisha ke aqilah yang mencabut nama i itu. Hadiah dari tajaan Huda Collection. Cantik ke tak?

Actually aku pakai baju saiz S. Nasib huda bagi saiz M. Itu pun muat-muat je. Tang bawah baju tu tak lepas pinggul aku. Tak sure sebab aku mengandung ke apa. Atau memang kena pakai ikut cara model ni pakai ker? Kalau kena pakai cara gitu, nampaknya tunggu setengah tahun lagi baru boleh pakai. Sekarang perut aku dah bum bum.. Kalau nak pakai pun maybe dengan skirt kembang baru cantik. Dengan seluar dah habis musim anak dara dah. Malu nampak vontot...


Aku suka jugak dengan baju ni cuma kain dia nipis. Kena pakai inner.  Btw, thank ina & huda collection.


4 comments:

Sally Yatiey said...

Cantikkkkkk!
Tahniah ;D

Amanda Suria said...

eh..cantik la kaler dia..SA suka baju2 korea ni...stylo..

sYiRa LoKMaN said...

COMELLL..NICE STYLEE

IntaNBerliaN said...

oooo ni la baju yg lynn dpt tu yer.. cantik..

saya tak tahu plak psl baju korea ni.. kecik ke upanya...

 
Copyright by Aziazidah