Ke Hytex Warehouse Sales

Sabtu lepas kitaorang pi hytex warehouse sales kat Bukit Tinggi Klang. Kebetulan mak ngah nak tempah baju ngan ahsoo. Bagus satu jalan. Harapkan mr. mama asyik keje sekarang, ahad pun kerja...

 Harga serendah RM 3.00 Aku banyak amik yang bergantung nyer. Mahal sikitlah rege. Harga antara RM 15.00 ke RM 25.00. Yang longgok-longgok banyak yang dah kusam. Pastu banyak untuk gegirl dan saiz kecik-kecik.

 Pia merengek-rengek nak kasut tu. 


Kecik sangat. Untuk infant. Kali ni kids punya tak ada. 

 Kalau korang nak beli benda-benda macam ni kena tengok tarih luput. Memang mana-mana hytex warehouse sales diorang jual banyak yang dah expired. Masa aku tanya pasal tarikh  luput tu, cashier bagitau shampoo tu buat cuci tangan bolehlah. What for? Makngah beli jugak wipes tisu buat lap dapur gas dia. 

Boy tak banyak pilihan. Dapat beli hakeem baju ngan seluar selai. 

 Even dah try kat sana baru sedar seluar ni kecik tang pinggang. Dia punya tali adjustment tu dah yang paling hujung rupanya. Tak perasan masa try tadi. RM 22.00.

 Suka sangat tengok pia pakai baju ni even singkat. Aku kalau material jeans je memang adore. Nak pakaikan dengan lengging nanti.

 Nampak tak poket bergantung tu unikkan. Buat kutip duit raya. hahaha... RM 20.00

Actually kalau korang nak tahu seluar ni aku amik kat bahagian gantung tu tulis RM 20.00. Pastu aku belek-belek kat bahagian longgok jumpa tag RM 12.00. Terus cepat-cepat masuk dalam bakul. Satu ni je yang tag dia RM12.00. Lain semua RM20.00. Rezeki....  Seluar macam ni je pun harga asal RM 59.00....

Pia jarang ada seluar camni. Sebab selalu pakai macam tak kena je tang celah kangkang tu. Tapi kali ni nampak ok. Nanti kalau dah senteng aku ingat nak potong buat seluar steng bubuh reben kat kaki. Macam blog blog orang putih selalu buat tu...


Hasil rembatan keseluruhan. Tak payah sangat choice. Serendah RM3.00  tu seluar dalam tau. Botol susu tu RM11.00 dua. Baju t-shirt hijau tu untuk hakeem. Suka corak belakang dia. Ikutkan depan dia biasa-biasa aje. RM8.00. 

Ada jual stroller jugak. Lupa amik gambar. Yang buggy aku tengok RM 90 ke RM 120.00. Paling mahal RM 160.00. Ok jugak. Tapi itu semua tak berkeperluan sekarang. T-shirt harga antara RM 5 - RM 8. 

Aku kesini niat sebenar nak cari seluar panjang coz hakeem suka pakai seluar panjang sekarang. Tapi tak ada. Baju tido one suit pun mahal dah. RM 16 -RM 18.00. Baju kuning tu for baby dalam perut ni. Kebetulan satu ni je yang lawa and murah. RM 4.00 selai. Tetap tak leh lawan Pureen warehouse sales kan.....

Ini hytex warehouse sales yang ketiga aku pergi. Pertama pergi kat kepong. Kedua kat shah alam. Eh ke shah alam dulu. Tak ingat. hihihi... Semua tempat yang berbeza. Bagi aku yang paling best kat kepong. Banyak pilihan. Baju pun lawa-lawa. 

No comments:

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY