05 June 2014

My Instagram

hahaha... like i told i'm traditional person punya orang lor. Setiap pada yang satu. heh (^__^). Apa kena mengena orang kampung dengan kesetiaan???. Statement tak leh blah...

Okey bercerita pasal instagram berapa lama dah eh instagram ni wujud. Siapa tahu? Instagram dilancarkan pada Oktober 2010. Makin mendapat sambutan sekitar April 2012. Aku search kat wikipedia di saat entry ni nak ditaip. Kihkihkih... Sekarang dah tahun bila?

Dah dua tahun rupanya orang ramai aktif dengan instagram ni. So sudah tiba masa bagi aku pulak nak sign up instagram. Bosan dah facebook. Status banyak merapu meraban. Jom ler kita cuci cuci mata tengok orang berootd, berjualan dan sebagainya Boleh jugak dapat inspirasi kat diri sendiri. Sejak akhir akhir ni asyik nak melaram je akak. Mungkin tanda-tanda anak perempuan?

Tanggal 31/5/2014 buat julung kalinya akak sign up instagram sebab nak masuk contest nuffnang. Tapi kalah. Tak apa, kalah tak bererti mengalah. Kalau ada apa2 contest melibatkan hashtag dan instagram cepat-cepat habaq akak ye. Tag akak kat @aziazidah tau.

Nak follow pun boleh klik SINI. Akak baru ada 5 post@keping gambar yang diupload. Sedih! Kena tingkatkan usaha. Follower pun baru lapan orang. Itu pun ntah sapa-sapa akak pun tak kenal. tskk...

Kat sidebar tu pun dah letak butoon instgram klik saja... heeee..

No comments:

 
Copyright by Aziazidah