Kopiah Kait Izarie Craft

Semalam aku terima kopiah kait dari rakan FB IzarieCraft. Dah nama kopiah tentulah untuk hakeem. Nak buat untuk mr. mama rasanya tak sanggup kot dia nak pakai yang bernama camgini. 

Actually aku buat pertukaran kopiah ni dengan beg jeans dan benang-benang kait bundle aku. So aku tak tahu ler harga dia berapa. My friend ada pernah tempah online dari onlineshop yang lain harga dalam 25 keatas. Maybe that rate lah kot ....

Kita request colour maroon for tema raya this year. Tapi warna maroon untuk laki laki kat rumah tu je lah yang pakai. Yang pompuan tak ada baju color maroon. So tema kita tahun ni tema rojak. Lelaki lain perempuan lain.

Kalau uolls berminat nak tempah for hari raya haji ke, raya posa tak sempat dah bolehlah ke pages Izarie Crochet.


3 comments:

Mimi Azirah said...

cantik..siap de nme

Noor hafizah Hamid said...

Thanx Azi... pd yang brminat, blh wassup 0139517279 :-)

Nora Karim said...

Comei pulak hakeem pakai kopiah tu... hehhe

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY