07 July 2014

Ok Baby Warehouse Sales

Dua minggu lepas aku gi OK Baby Warehouse Sales. Pergi hari jumaat. Gi dengan anak-anak jer. Mr. mama outstation. Kebetulan aku EL. Sofea demam tapi gigih jugak nak pergi. Dengar review orang yang gi macam best je macam murah jer... Jom ler pergi. Pergi sendiri pun tak pe sebab dekat ngan rumah. 

Keluar kul 10.30 kul 11 dah sampai. Dekat sangat.. Pagi pagi orang tak ramai. Parking pun senang. 

Jom tengok apa ada kat sini. First time pergi ni...

 Bukan brand ok baby je ada.. Kiko, disney, elle... Kasut memang tak berapa lawa. Tapi murah ko. Ada satu tu aku berkenan tapi saiz besar. Nak pairkan dua RM10.00 tu pun bercinta so tak yah beli. Beli yang mana berkeperluan sahaja.

 Botol susu bukan keperluan juga. Tak pernah try brand ok baby. Sebab pernah tengok kat klinik ada mak ni bagi anak guna botol brand ni asyik penyek je putingnya. So agak tak yakin disitu...

 Baby carrier, stroller & seangkatan dengannya semua dah ada. Tak berkeperluan juga... 
Eh semua tak berkeperluan apa yang keperluannya...???

 Iye baju baby je yang aku beli. Cari baju hakeem dan sofea tak ada saiz. Susah nak dapat. Sofea plak tak ada mood demam. Hakeem asyik nak berlari kesana kemari. Susah gak lah jalan tanpa bodyguard nih...

Ni baju baby newborn hingga 12 month. 1 pc RM3 2pcs RM5. Kena pandai cari lah nak match match kan. Baju ada yang kotor. Kena tengok betul betul. Sudahnya memang aku beli baju tuk baby dalam perut ni jer... Bayar kat kaunter kena RM 26.00. Eh murahnya. Tak pernah dalam sejarah ber warehouse sales keluar sebanyak itu jer. Ini yang bagus keluar tanpa bodyguard . Payah nak memilih. (^.~)
Pas settle kat OK baby kita ke Tesco hantar beg jeans customer. Jalan sekejap dalam tesco pia nak uk uk pulak. Turun tangga nampak KFC tak jadi nak berak. Sabo jelah...

Balik dalam car memasing tido. Iolls idak lah tak bergaya bagi anak pakai seluar tido je berjalan... Seluar kuning tu baru beli kat tesco . Terus hakeem nak pakai dan dan tu jugak dalam KFC.... Eh cotton bud tu aku beli kat ok baby jugak.. hehehe,,,

2 comments:

QasehnyaRania said...

pregnant ye..tahniah dear :)

wah syioknya x pernah lagi pergi warehouse ceng gini ..

Mimi Azirah said...

nih mau sy borong lg byk..hhuhu

 
Copyright by Aziazidah