Jemput like Gallery Jeans Airis

Aku baru buat pages khas untuk show beg jeans yang aku jahit. Kebanyakan orang yang nk tempah beg jeans kat aku asyik suruh aku send pic. Aku pulak lepas dah publish gambar selalu delete sebab hp tak cukup space. Aku pun kena cari balik kat entry entry lama. Macam leceh. .

Since aku mmg berhasrat nak serius menjahit insyaallah, tempahan so far ok baik aku buat pages untuk sesiapa yg minat nk tempah or nak tanya apa apa boleh tgk/pm je kat pages tu. Senang. .

Pada reader, customer, becoming customer jemput like GALLERY JEANS AIRIS kalau korang berminat. Klik SINI untuk like k. (^___^)



2 comments:

Momma AA said...

ok azi.. done like page gallery jeans airis.. (^,^)

lydzar DN said...

Wahh menarik ni. Okey nk g like sekarang 😊

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY