12 December 2014

Baju terlajak murah

Shoping online ni bestkan uolls. Klik klik je barang pn sampai depan pintu. I is kemaruk.

Dua minggu lepas aku soping online kt nile.com.my. Ni kali kedua soping kt sini. Teringin nk beli blouse.  Dah lama akak tak ada baju baru tau. Sejak mengandung terus stop membeli. Eh seblm mengandung pn tak membeli juga. huhu. .  Ni dah lepas bersalin, shape pun dah kembali pada bentuk asal lets soping.



Inilah hasil soping di nile. 7 barang ni hanya 67++ jer campur dengan postage. Murah kan. 2 tops 2 penyendal pintu dan 2 set ketip kuku dan penyepit mknn. Jangan terkejut ketip kuku pn aku beli online skrg. haha. . Mana nk dpt kat tmpt lain harga macam ni untuk semua benda ni kan. Berkualiti



Suka sgt blouse ni sbb ada lace kt tgn sama mcm blouse kat teeett. .  Yang top brand tu 67 hinggit baru dpt satu blouse. Ni akk dpt 7 barang. 7 tau!.

Mr.mama masih kt kg lagi senang aku nk menyoping. Barang sampai, memlm pas ank tido akk diam diam try baju sensorang. Takde sape kacau. hihi. Haaa dah tau ni kt mana nk beli baju murah apa lgi cepat terjah sblm kehabisan. Dengar sekarang tgh ada sale kt nile tau.



1 comment:

Ann Ishak said...

sangat murah tu...67 hengget boleh dapat macam2 barang :)

 
Copyright by Aziazidah