Baju frozen/boboiboy/batman murah

Salam isnin semua. Hehe keje ke uolls? Iolls masih tak keje tapi tgh pening kepala, minggu ni adalah minggu penentuan sama ada nk sambung ctg ke tak. Hati nak tp pulus ermmm mcm kurang mengizinkan.

Tapi takpe hari ni tak mo cerita pasal ctg dah ada keputusan nnti iolls entrykan. Hari ni aku nak beriklan sikit. Nak share dengan uolls mana nak beli baju harian yang cantik, murah dan selesa. Dan yang penting anak anak suka, ibu pun suka.



Cantik tak baju frozen dan boboi boy yg pia & akeem pakai tu. Cantik kan? cantik kan? Baju ni murah je aku beli. Sehelai cuma RM7 tak masuk postage. Aku beli online. 

Beli last week, petang sampai mlm terus diorang pakai. Tak menyempat aku nk basuh. Eh iolls mmg jarang basuh baju baru kecuali time diorang baby. ekeke. . Dah kalau tak bagi pakai mengamuk. Tak larat aku nak dengar. Itu pun aku beli baju frozen dua untuk pia, hakeem boboi boy ngan batman. Beli banyak banyak jimat postage. Dah tak sampai dua jam pakai baju boboi boy nak tukar baju batman pulak. Aku buat pekak telinga jer. Pukul 7 mandi kul 9 nak mandi lg semata mata nk tukar baju batman. Kalau tak bukan main mls nk mandi. 



Haa klu uolls pun nk anak korang ada baju baju mcm ni, sesuai pakai kat rumah, taska, jenjalan pun boleh, adik ipar ada jual baju ni semua. Actually aku beli kat dialah. Jangan risau ada macam macam saiz start dari 1 years - 8 years. Actually kat shopping kompleks pun ada jual baju camni, tp saiz sofea susah nk dpt. Plus kalau beli kt mall tau lah parking, jajan anak dah lebih harga postage. Baik beli online. Sama jer. Klu takut tak ngam uolls boleh ukur bahu anak tu berapa inci klu tak tahu nk beli saiz apa. Coz bju gini cutting selalu kecik wlpn seller kata normal cutting. 

Kalau uolls nk order baju baju mcm pia n hakeem pakai, eh ada jugak baju mickey mouse hello kitty dan lain lain, uolls just wassap adik ipar aku Ina (013-2615244). Cepat tau sebelum kehabisan stock. Stock dah tak byk tu.


1 comment:

Rohani Hashim said...

Hany baju baby adra ni beli kt wakaf bharu,sepsg rm8,not bad la.lagipn baby cepat besar kan. Jd xbeli yg branded pun beli je yg psr tu ada jenis gaun tu,jenis lobang2...dia ni xde fb ke azie,boleh ushar2 dulu...

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY