01 January 2015

Welcome 2015

Assalamualaikum. .

Entry pembukaan tahun 2015. Tak ada apa berita just nk ucap selamat tahun baru to all my beloved readers. Loyal reader blog ni tak ramai mana. Yang setia off course adik beradik especially my sister. Duk sebelah rumah pun still usha my blog. Yela tak semua aktiviti sempat nk cerita. Im a busy mother ok. hahah.

Alhamdulillah masih diberi nafas untuk hidup di muka bumi ini. Terlalu byk suka dan duka yg telah dilalui sebelum ini especially tahun 2014. Tahun yg sgt mencabar. Semoga terus diberi kekuatan untuk menghadapi cabaran akan datang.

Ikutkn hari ini dah masuk empat hari bercuti tanpa gaji. Diingatkn kt diri sendiri start bulan ni no more gaji jd perlu lebih bekerja keras untuk mencari rezeki. Semoga di permurahkan rezeki kami sekeluarga hendaknya. Dalam bidang blogging i hope. My part time business jahit beg. Moga terus maju maju dan jaya. Doakan. . Amin amin ya rabbalalamin. .


2 comments:

Rohani Hashim said...

Eh kenapa nomore gaji?unpaid leave ke azi?

Selamag tahun baru buat azie sekeluarga

Sya Nadia said...

Selamat tahun baru... (lambat sikit X pe kan) haha

 
Copyright by Aziazidah