SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR

Hello everyone. Lama giler tak update blog. Dekat sebulan. Tetiba update terus nak join giveaway by neenaanuar ni ye. Mana tak, tak leh tahan hadiahnya memang aku nak nak sangat. Hopefully adalah luck. Selalu join giveaway tak pernah luck pun. huhuhu... 


Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!

Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!

Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-

- Tidak perlu digosok

- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur


Buat neena anuar, aku harap semoga berjaya dalam semua bidang yang diceburi especially business dan blogging. Berjaya dunia dan akhirat hendaknya. Amin. Dan sila pilih saya sebagai one of lucky winner ye. Kita dah lama follow blog neena tau. Siap letak link kat side bar link blog neena takut kat kalau tengok kat dashboard tak perasan.Bukan letak link sajo sajo tapi baca your entry off course. Kisah percutian neena. Kisah hari raya yang neena pakai baju poplook itu. Kita pun one of poplook fans. Cantik sangat bead yang neena letak kat baju tu. Tapi jauh pulak nak join nempahnya. Kisah neena menang buat entry apa ntah hari tu nivea eh tak silap. Dapat hadiah dari nuffnang kan. Haa tu bukti bukti kita baca tau entry entry neena. Sebelum berhijab semua tu. Banyak ah nak tunjuk kan kita dah follow blog neena ni lama dah. So apa lagi pilihanlah aku salah seorang pemenang mu ye neena anuar. ngeh3. over bodek okeh!

Uolls nak join giveaway by neena anuar ni sila klik link INI. Tarikh tutup 15 Mei 2015.



3 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Yeah.. jumpa giveaway lagi.. dah joint juga..

DRAMATIC UNIQ said...

singgah sini dari segmen yang sama... :)

http://www.dramaticuniq.com/2015/05/naazneen-faiqa-by-neenaanuar.html

Noor Najwa said...

dri GA yg sama.
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY