03 June 2015

Beg for gift/weddinggift/sourvenior & etc



Drawstring beg ni member aku order. Kalau korang nak percuma beg drawstring ni cepat pi beli dnars kat SINI okeh. Nak cantik tak time raya nanti. Cepat order. Limited time and number of customer yg akan dpt beg ni tau.

Walau pun aku specialist in beg jeans tapi kalau ada yang nak order guna kain selain jeans like cotton ke aku terima jugak. Asal design yang di minta aku boleh buat aku buat. Rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari kann. hikhiks..

Tapi fefaham je lah ibu tiga orang anak ni agak lambat sikit nak siapkan order. Korang kena bagitau bila guna atau disaran tempah awal. Airis skrg byk akal. Siang mlm tak nak berenggang terutama lepas baik sakit.

Nak tanya nak order or anything boleh email aku kat edyeda@gmail.com atau wasap +60192033086.





1 comment:

Hani Sidek said...

Go go Azidah... Pas aku pantang.. Leh letak kat kedai aku k... Dah ada staff dah...

 
Copyright by Aziazidah