04 June 2015

Menang giveaway daripada Neenaanuar

Ya allah akhirnya luck menyebelahi aku jugak. Maknanya tuhan masih sayang. Masih mendengar luahan hati kecil hambanya ini. Inginkan kemenangan. hikssss. Apa kau merepek berbahasa bunga bunga begini.

Straight to the point baru baru ni aku ada join giveaway by neena anuar dan aku antara salah seorang pemenangnya. Menang hadiah misteri jer bukan hadiah utama tau. Tapi itu pun dah syukur. Ingat sedang nak jadi yang bertuah ker. Aku pulak memang jarang nak join giveaway kalau tak betul betul berkenan kat hadiahnya.



Dapat inner neck. Pia ingat inner ni tudung untuk dia. Eh why not nazzneen faiqa buat tudung instant untuk budak pulak kan.

Seriusly aku suka inner neck naazneen faiqa by neenaanuar. Inner neck ni kain dia lembut dan senang bentuk. Kata neena boleh jadi muka kita runcing. Ini bukan bodek atau iklan berbayar tp pengakuan ikhlas yo. Btw terima kasih neenaanuar dan en. temannya kerana memilih aku sebagai pemenang.



0 Comment: