Kembali bekerja

Lama blog ni kesepian. Sesepi tuannya. hiks. Rabu lepas aku dah kembali bekerja. Dalam perkhidmatan kerajaan ler. Tapi bukan di kdn. Kena pool pastu ag hantar ke kastam semalam. Ini dikastam ler taip entry ni because i kebosanan sangat. Budak baru keje mana de lagi.




First impression terhadap kastam bagi aku tak segah namanya. Iolls rindu pulak kat kdn. Itulah masa keje kdn pun selalu lahir rasa tak puas hati. Rupanya kdn much better. Adat manusia. . .

Harap itu cuma tanggapan awal sahaja dan iolls dpt bekerja dengan tenang dalam keadaan kesihatan airis yang tak menentu. Tak mampu nak terima banyak cabaran okeh. Harap harap pegawai dan kakitangan kat sini memahami.

Nak story lebih lebih masih tak ada kekuatan. Bateri tab pun dah low. Hopefully everything will be ok. Tuhan tahu yg terbaik buat hambanya.

Until next..

1 comment:

Rohani Hashim said...

Azi,mmg senang ke nak tukar tukar ni eh? Kastam, mmbe hany vendor kt situ,utk system gst.katanya remeh la nk melayan karenah staf2 situ hihihihi...

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY