09 July 2015

Lukisan sofea

Lukisan ni dah lama sofea lukis. Masa cuti tanpa gaji hari tu. Macam biasa baru sekarang nak publish. Opis baru keje masih tak banyak. Banyak masa boleh hadap blog. Capaian espkb, egfmas belum ada lagi. Tak tahu beban sebenarnya kerja tu macam mana. Yang pasti ada kena buat keje sebijik macam kat KDN. Walaupun sama tapi cara keje berbeza. Iolls ok jer asal jangan suruh outstation. Berdesup aku post sapa nak tukar ke kastam dalam group perbakti nanti. 


Sepesen je dengan yang sebelum sebelum ni. Love memang trademarks sofea atau tulis i love u mama. Nasib baik mama. Jangan ngada ngada i love orang lain sudah. Nama dia pun sofea dah pandai eja. Membaca pun dah makin pandai. Alhamdulillah berkat mak ko high pic setiap hari. Tak sia sia cuti tanpa gaji. S.O fo F.E fe A. a. Asyik salah je so jadi fo.



Yang ni selepas di touch up. Ada matahari ada pelangi. Macam mana lah matahari terik pelangi boleh muncul anak oi. Eja mama papa semua lepas dah. Nama Hakeem dan airis pun boleh eja. Syukur.. Korang nampak tak airis kat mana? Pandai sangat anak mama nih.



Again. Lukis benda yang sama lagi. Cuma di tambah rumah. Rumah itu ilham daripada cerita spongebob. Anak orang lain baya ni dah boleh lukis gambar orang betul. Anak aku masih gambar orang lidi. Itu pun dah cukup. Hati mama berbunga bunga bangga. Mama dulu pun tak pandai macam ni.


Until next....





0 Comment: