Novel Melayu secondhand/terpakai untuk dijual

Aku up balik entry ni kot ada yang nak beli. Nampak benar tak ada idea nak mengarang. hehe...


Straight to the tajuk, pada pada mencinta novel melayu aku ada nak let go sikit novel.
Semua novel ni kakak aku yang punya. 
Aku bukan peminat novel bukan juga pembenci novel.
Ada masa aku baca. Pinjam orang punya,
Layan sambil nangis nangis.
Tak sah kalau baca novel melayu tak nangis kan.

Blog antiqueshopp tu dah lama sangat aku tak update. 
Ntah ada yang menyinggah lagi ke tidak.
Pada customer yang pernah beli kat situ (boleh tahan jugak) aku ucapkan terima kasih banyak banyak.
Rasa xdan nak handle dua blog. 
Blog ni pun sesak nafas nak update.


Condition jangan risau tiptop. 9/10 kata orang
Baca ada sekali ada yang dua kali. Bookmarks semua ada.



HATI KITA SATU
Harga kedai : RM 21.00
Harga nak jual : RM 13.00


 HATI YANG LUKA
Harga kedai : RM 21.90
Harga nak jual : RM 13.00

-SOLD-


 KERANA MAHALNYA SYURGA
Harga kedai : RM 28.00
Harga nak jual : RM 20.00


CINTA YANG HILANG
Harga kedai : RM 29.90
Harga nak jual : RM 20.00


TAKDIR ITU MILIK AKU
Harga kedai : RM 33.90
Harga nak jual : RM 23.00

Harga tak masuk pos. Pengeposan by pos daftar. Sila tambah RM 3.00 lagi. Dalam tiga ke lima hari sampai, insyaallah. Berminat wasap 0192033086. 

1 comment:

Eca Dwinky Asha said...

tak sah nangis klu xbaca novel.hahaha...win la ayat tu kak.samala dgn eca...terutama novel dr siti rosmizah

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY