05 October 2015

Join WOOP and get free Stuff

Nilai hebat, kuasa yang menakjubkan. 

Heheh... Last week posmen hantar dua sachet joy ni. Hasil meredeem di woop.my. Redeemtion yang pertama di woop.my. Aku tengok orang lain dah berkali kali redeem. Jelly i... 

Haaa... if korang jenis yang kaki kumpul sample, suka free2 stuff macam aku wajib daftar tau dengan woop.my (KLIK SINI). Best memacam boleh dapat. Horlick, tumble, barangan tefal & etc. Klik je kat link tu dan daftar. Pastu selesaikan tugasan yang diberi.

Tak yah risau, mudah mudah je tugasannya. Main klik2 jer confirm dapat point. Actually ada dua task. Daily mission and big mission. Nak point banyak buat yang big mission. Aku buat yang daily mission jer. Tu yang takat boleh redeem joy ni je. Big mission tu kena upload gambar. Aku lagi suka jawab menjawab dari snap mengsnap nih. Tapi bagi orang yang macam aku dapat setakat dua paket kecik joy ni pun dah cukup bahagia. Bukan tak boleh belikan... Tapi feel dia tu lain ko... 

Hada labo sample ni dapat sama hari dengan joy. Tak ingat mintak kat mana. Tapi tengok kat website freebis freebis ni la. Korang nak dapat sample sample free boleh tengok link kat sidebar under 'suka suka' tu...

No comments:

 
Copyright by Aziazidah