Dua hari selangor cuti

Long time no see blog.
Rindu...
2 minggu jer. mihmih...
Bz weh hujung tahun.
Katanya duduk jabatan besar kutip hasil kerajaan.
Makanya adalah terasa sikit panas punggung key in data penyata pemungut.
Walau pun begitu taklah sampai kena stay back malam.
Masih boleh update blog...
Masih boleh bawak anak kat opis...
Maknanya beban kerja bertambah 50% sahaja.
Eh maybe 5% aku rasa.
Banyak lompong... Main fb, ig, wasap.. (~.~)

Weekend lepas seronok no selangor cuti berderet.
Orang selangor keje putrajaya yang tak seronok sebab taska tadika tutup.
Kena bawak anak-anak kat opis.
Cuti aku dah habis licin licau.
Opis lama salah kira cuti jadi maybe kena bayar balik gaji terlebih amik cuti rehat.
Geram. 2013 pun pernah jadi kes sama.
Kdn bagi cuti 25hari sebab dah berkhidmat 10 tahun lebih kan
Padahal aku cuti tanpa gaji jadi kekananan turun.
Ni jadi lagi. I cannot accept.






Sekitar gambar airis dan hakeem kat opis.
Bercinta dua hari kena bawak gi opis.
Sofea kat opis mak ngah dia. Bahagi-bahagi.
Kalau bawak tiga-tiga mau pecah opis.

No comments:

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY