27 January 2016

Redeem Topup Umobile RM5 di BCARD

Pernah dengar tak BCARD reward sistem. Ala bcard ni macam bonuslink card. Kita beli barang, kumpul point boleh redeem certain barang. Aku dapat tahu pasal bcard ni sebab beli barang kat zalora. Tetiba dia suruh masukkan nombor Bcard. Bila kita kata tak ada bcard, sistem terus suruh isi la la tu jugak. Kalau tidak tak buat-buat jugak.

Dalam beberapa minggu sampai card ni kat opis. Aku tak guna sangat pun. Sebab merchant yang guna sistem bcard ni banyak yang aku tak beli barangan diorang. Setakat zalora tu je lah. Kat lazada pun boleh collect tapi aku tak pernah membeli kat lazada. Pastu caltex, 7eleven, cosway, umobile, kenny roger dan banyak lagi. Korang boleh refer dan daftar kat SINI k.

Cara nak collect point bcard ni selain beli kat merchat tertentu boleh jugak collect melalui jawab survey. Nanti diorang akan email survey-survey yang nak kena jawab. So jawab cecepat sebab lambat nanti survey ditutup. Kebanyakan point aku collect dari jawab survey. Nak collect dari beli barang ntah berapa lama nak dapat 700point tu. 

First redeem aku topup umobile rm5. Tak sampai seminit redeem dah masuk duit rm5 tu. Sapa nak bagi. Itu nasib baik ada ada no umobile. Nombor umobile tu pun aku dapat percuma dekat tesco. Kalau tidak tak tahu nak redeem apa. 

Yang lain tu semua nak kena point ribu ribu baru boleh redeem. Tunggu lelama kang expired pulak point tu macam bonuslink. Baiklah amik je apa ada. Korang pun join tau rugi tak join sapa yang suka shopping online especially kat zalora and lazada tu.

1 Comment:

Kakzakie Purvit said...

Eh.. baguslah kakak baru tahu - selalu tertinggal bas kakak ni.
Nampak bcard ni pun di sini. Alahai dik... apalah kakak ni kan.