Redeem limited edition toolkits

Ini kali kedua aku redeem kat Woop.my Kali pertama dulu berjaya redeem joy 2sachet je. Sebab tak banyak buat task yang diorang bagi. Walau pun hanya 45ml, kecik sangat packnya tapi mampu bertahan sampai seminggu. Now aku stick guna sabun pencuci joy sebab sangat jimat dan wangi


Ini bukan minyak tau. Ini toolkits. Bulan satu hari tu aku berjaya redeem limited edition toolkits ni. Dulu aku just buat daily mission yang diorang suruh. Sekarang dah pandai buat big mission. Tu yang dapat banyak point. Cuma ada limitation nak buat big mission ni sebab banyak kena tag orang kat fb. Me dont like. Aku tak suka orang tag aku jadi aku assume orang pun tak suka kan kena tag tag ni.



Bahagian dalam. Suka sangat. Cantik kan. Memang adore sangat. Test pan memang satu keperluan bagi aku bila nak bersih-bersih mesin jahit. Wire cutter tu pulak aku guna untuk pasang ring-ring beg jeans aku tu. Tunjuk kat mr. mama macam biasalah dia nak. Sori.... its mine. Dia ingat redeem kat bonuslink. Berjanggutlah redeem kat bonuslink. Tinggi-tinggi point nak redeem benda best2. Setakat makanan bolehla... 

Uolls yang berminat nak dapatkan toolkits diatas boleh join kat SINI ye. Ada bermacam-macam hadiah boleh redeem. Task nya pun mudah2 saja....






1 comment:

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY